Låne penger på nett

Du kan enkelt låne penger uten å gå i banken. Med det menes, at du slipper å fysisk gå i banken lengre. Vi lever i en digitalisert hverdag hvor nærmest alt er blitt tilgjengelig på nett. Dette gjelder også banktjenester, og det er blitt lettere enn aldri før å låne penger også!
Du trenger ikke å bevege deg ut av huset en gang, og du kan få flere tilbud på en gang. Så det er slutt på å fly mellom bankene. Med lua i hånden, for å innhente tilbud på ulike lån. Nå er det bankene som skal friste deg med de beste rentene og de beste vilkårene. Spiller du kortene riktig er det mange penger å spare og du kan velge og vrake i tilbud.

Hva kreves det av deg

Når du skal låne penger på nett er det en del minimumskrav du skal oppfylle. Hva disse kravene gjelder, er forskjellig fra bank til bank, eller kredittgiver til kredittgiver, men du kan regne med at det er noen krav som går igjen:

  • Minimumsalder.
  • Krav til minimumsinntekt.
  • Krav til fast ansettelse.
  • Ingen betalingsanmerkninger.

Det er mange som opererer med, for eksempel, 23 år i minimumsalder for å låne. Årsaken til dette er at det minimerer risiko for kredittselskapet. Minimumsinntekten varierer også, men ligger ofte mellom 210.000 til 230.000. Har du ikke inntekt høyere enn dette så skal du vurdere å få deg flere timer på jobb, nytt arbeide, høyere lønn eller annet som kan forbedre inntekten din. Det er som regel et krav om fast ansettelse og at du skal ha vært ansatt i an angitt periode. Alle disse kravene er også veiledende og hvis det er noen forhold i din økonomi som kan tilsi at du kan få låne på tross av at du ikke oppfyller kravene så kan du gjøre et forsøk og sende inn en lånesøknad.
Har du betalingsanmerkninger så kan du dessverre glemme å få låne penger i form av forbrukslån eller kredittkort. Du bør heller bli kvitt disse før du tar opp mer lån. Det finnes aktører som kan hjelpe deg med å låne penger til refinansiering osv. hvis du har fast eiendom.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *